Powered by Smartsupp
S radostí vám představujeme úžasnou spolupráci s Tatranem Litovel!  Jako dlouholetí partneři máme tu čest dodávat oblečení pro všechny kategorie tohoto házenkářského klubu. Nedávno jsme obdrželi nádherné týmové fotografie, které dokonale ilustrují soudržnost a vášeň, jež v klubu panuje.
.
Naše spolupráce s Tatranem Litovel je dokonalým příkladem toho, jak velmi si vážíme regionálních partnerství a jak důležitá je pro nás vzájemná spokojenost. Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí jejich sportovní cesty a že naše házenkářské sety splňují očekávání napříč věkovými kategoriemi, což potvrzuje jejich kvalitu a funkčnost.
.
Zvláště si ceníme pozitivní zpětné vazby ohledně možnosti doobjednání oblečení pro nové členy týmu. Chápeme, jak je důležité udržet jednotný vzhled týmu i při příchodu nových hráčů, a jsme zde, abychom tuto potřebu co nejsnadněji splnili.
.
Děkujeme Tatranu Litovel za důvěru a věříme, že naše budoucí spolupráce bude stejně úspěšná jako dosud. Jsme tu pro vás, abychom podpořili vaše sportovní úspěchy a pomohli vám vypadat skvěle na každém kroku vaší cesty! 💪🏆



Zobrazit kolekci pro házenou můžete ZDE.